Yeniden Refah Partisi Bünyan ilçe Başkanlığı teşkilat olarak topluca görevinden ve partiden istifa etti



 Yeniden Refah Partisi Bünyan ilçe Başkanlığı teşkilat olarak topluca görevinden ve partiden istifa etti.

Yapılan açıklamada "Lüzum gördüğümüz üzere ilçe başkanımız ve yönetim kurulumuz topluca 200 üyeyle birlikte istifa etti, kamuoyuna duyururuz, saygılarımızla" ifadelerine yer verildi.


YENİDEN REFAH PARTISI IL BAŞKANLIĞI CEVAP HAKKINI KULLANDI
Yaklaşık 3 yıl önce Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’in öncülüğünde kurulan Yeniden Refah Partimiz siyasi hayatına başladığı ilk günden itibaren bir kısım anket şirketleri ve bazı siyasi partiler tarafından yok sayılmaya ve bazı karalama haberleri ile kirletilmeye çalışılmaktadır. Bizimle alakası olmayan birçok karalama haberler hem ulusal, hem de yerel bazı çevrelerde özellikle dillendirilmektedir. Bu şekilde toplumda bize olan ilginin önü kesilmek istenmektedir. Tarihinde nokta kadar leke olmayan Milli Görüş düşüncesinin temsilcisi olan Yeniden Refah Partimizi asla kirletemeyecekler, halkımızın gözünde küçük düşüremeyeceklerdir. Bu bize atılan ne ilk ne de son çamurdur. Yeniden Refah Partisi milletimizin umududur. Bizler Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatları olarak 16 İlçe ile birlikte görevimizin başında olduğumuzu bir kere daha en gür seda ile haykırıyoruz. Bugün Bünyan İlçemizde yerel bir basın kuruluşunda bahsi geçen haberin aslı, her siyasi partide olan münferit birkaç üyenin istifasından ibarettir. Bunun dışında başka konu yoktur. Dolayısıyla bu tür haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bünyan İlçe Başkanımız Sayın Ali Bozdağ ve Yönetimi görevinin başındadır.
Bizler Yeniden Refah Partisi mensupları olarak yükümüzün farkındayız ve milletimizin derdinden başka derdimiz yoktur. Henüz hiçbir seçime girmemiş bir parti olarak 6. Milli Kaynaklar Kitabımızı kendi iktidarımıza saklamadık bu milletin sorunlarının çözülmesi için iktidarın kullanımına sunduk. Bizim anlayışımız bu necip milletin içinde bulunduğu vahim durumdan bir an önce kurtulmasıdır. Bunun dışında başka bir gündemimiz yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…
KAYSERİ İL TANITIM BAŞKANLIĞI

Yorumlar