Prof.Dr.Hüseyin Rıza BÖRKLÜ: "Bünyanlı 30 üniversite öğrencimize bugün burs vermeye başladık"

 

Prof.Dr.Hüseyin Rıza BÖRKLÜ: "Bünyanlı 30 üniversite öğrencimize bugün burs vermeye başladık"

Ankara'da bulunan Ankara Bünyan ve Çevresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Prof.Dr.Hüseyin Rıza BÖRKLÜ, Bünyan 38 Haber'e yaptığı açıklamada "Bugün itibariyle (14 Aralık 2021 Salı) otuz (30) Bünyanlı üniversite öğrencisine burs vermeye başladık" ifadesine yer verdi. Sabah saatlerinde 28 öğrenciye burslarının banka hesaplarına yatırıldığı bilgisi gelmişti; ancak gün içinde yaşanan gelişmelerle sayının 30'a çıktığı öğrenildi.

Gün içinde gelen ilk mesaj şöyleydi:

BURS KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR KATKILARINIZI BEKLİYORUZ

"Şu anda 28 öğrenci hesaplarına 200 er TL yattı + 2 öğrenciye de bu hafta yatacak = 30 toplam öğrenci. Bu yıl 7 ay vereceğiz. Yani, 7 x 200 = 1.400 TL. 

An itibari ile Bünyanlı ve ihtiyaç sahibi 28 öğrencimizin banka hesaplarına ilk bursları 200 er TL olarak yatmıştır. Çocuklarımızın sevinç ve mutluluğunu anlatamam. Çok memnun oldular. Başta 15 burs sağlayan Sevgili Hayırseverimiz olmak üzere herkese müteşekkiriz. Ayrıca 3, 2 ve 1 burs veren hemşerilerimiz var. Tüm bu dostlardan Allah razı olsun ve ne muratları varsa versin. An itibari ile 28 yavrumuza burs vermekle birlikte ihtiyaç sahibi başkaları da var ve sayıları oldukça kabarık. Burs kampanyamız devam ediyor ve katkılarınızı bekliyoruz.

Sağlık ve mutluluk dileklerimize selam ve saygılar sunuyorum."

Prof. Dr. Hüseyin Rıza BÖRKLÜ 

Dernek Başkanı Hüseyin Rıza Börklü öğrencilere yolladığı mesajda ise şu görüşlerini ifade etti:

"Öğrenci arkadaşlar günaydınlar. Bu sabah itibari ile bu ayki bursunuz (200 TL) banka hesaplarınıza yatmıştır. Hayırlı olsun. Umarım çam sakızı çoban armağanı misali size küçük de olsa bir katkımız olmuştur.

Değerli gençleriniz; bizim sizden, kendi adıma, şu üç isteğimiz olacak: (1) İyi bir insan olmak (evrensel değer ve doğrulara sahip iyi bir insan / yurttaş olmanız), (2) Meslek sahibi olmak (-ki bu da öncelikle derslerinizde başarılı olmanız ve her alanda kendinizi yetiştirmenizle mümkün), (3) Vefa (bunda da önce büyüklerinize ve sizin hayatınıza olumlu katkı yapan herkese olmalıdır).

Ayrıca, Bünyanlı olmak bir ayrıcalıktır. Bu bağlamda sizler de ileri de hem Bünyan’a hem de Bünyanlı öğrencilere maddi / manevi katlı ve yardımlarınızı esirgemeyiniz.

Başarı ve sağlık dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Prof. Dr. Hüseyin Rıza BÖRKLÜ 

Ankara BÜNDER Başkanı

(Gazi Üniversitesi

Teknoloji Fakültesi 

Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü 

Hocası)


Yorumlar