MHP Bünyan İlçe Teşkilatı Ulaşım için çözüm önerileri sundu


MHP BÜNYAN İLÇE TEŞKİLATI OLARAK ULAŞIM SORUNU İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİMİZ. 
➡️Ulaşımın yine Bünyan otobüsçüler ve motorlu taşıyıcılar Koop aracılığı ile yapılarak yıllardır Bünyan’ımıza hizmet eden Koop Üyelerimizin mağdur edilmemesi
➡️Servis araçlarının yerine halk otobüsü tarzında araçlara geçilmesi 
➡️Otobüs hareket amirliğinin ceza evi bölgesi yakınlarına kurularak hem TOKİ hemde ceza evi bölgesinin ulaşım sorununu çözmek hemde çarşı merkezindeki sıkışan araç park trafiğinin rahatlatılması. (Ayrıca dipnot: çarşı esnafımızın mağdur edilmemesi yönünde merkezimize hareket kazandıracak cazibeli bir çarşı ve meydan çalışmasıda elzemdir.) 
➡️Sabah ve akşam işe gidiş dönüş seferlerinin dışında, ölü saatler olarak tabir edilen seferleri aktif hale getirebilmek ve yolcu sayısını artırıp maliyetleri düşürebilmek adına Sivas caddesi, beyaz şehir ildem güzergahı üzerinden seferlerin düzenlenmesi. 
Elbette daha detaylı ve gelecekte oluşabilecek sıkıntılarıda kapsayacak şekilde bir çalışma hazırladık ancak ana başlıklar halinde burada paylaştık. 
Bu anlamda çalışmalarımızı ilgili kurumlara ve yetkililere ulaştırmak ve takipçisi olmak üzere teklif Öner’imizi Hazırlamış bulunuyoruz. 
Daha iyi, daha kalıcı, daha kapsayıcı fikirlere ve çalışmalara da saygı duyup destek vereceğimizi de açıkca beyan ediyorum. 
Sevdamız Bünyan. 
MHP Bünyan ilçe Bşk. 
Tevfik DÜZEN


 

Yorumlar