Bünyan Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler programını uygulayan ‘PROJE OKULU’ oldu

Bünyan Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler programını uygulayan ‘PROJE OKULU’ oldu.

Bünyan Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde; Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu olarak akademik hedeflerini yükseltti, ilçemizde Bünyan Fen Lisesi ile birlikte sınavla öğrenci alan 2 kurumumuzdan birisi oldu.

OKUL MÜDÜRÜ Serkan IŞIK,  EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Bünyan Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu statüsüne kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Serkan IŞIK; "Okulumuz Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olmuştur. Bu süreçte emeği geçen herkese; öğrencilerimiz, velilerimiz ve ilçemizin geleceğine yapılan böyle güzel yatırımlardan memnun olan herkes adına teşekkür ediyorum." dedi.

FEN VE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PROGRAMLARINA LGS SINAVIYLA 40 ÖĞRENCİ ALINACAK

Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi programlarına öğrencilerin sınavla geleceklerini belirten Okul Müdürü Serkan IŞIK, bu yıl ki kontenjanın 40 öğrenci olduğunu söyledi. Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ile ilgili bilgiler paylaşan Müdür IŞIK; "Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu nedir, İmam Hatip Fen Lisesi ve İmam Hatip Sosyal Bilimler Lisesi demektir. Böylece Kayseri’nin doğusunda, Felahiye, Özvatan, Akkışla, Sarıoğlan, Sarız, Pınarbaşı, Tomarza gibi ilçelerimize de hitap etmektedir. Ayrıca Yine ilçemizdeki ikinci Fen Lisesi olmuş olduk. Pansiyon imkânımızın çok güzel olması nedeni ile öğrencilerimiz tüm Türkiye’den sınavla seçilerek gelecekler, Bu vesileyle velilerimize ve özellikle öğrencilerimize seslenmek istiyorum; sınava az bir süre kaldı ve moral, motivasyon ve gayretinizi üst düzeyde tutarak okulumuzun sizlere sunacağı seçkin eğitim ve öğretim imkanlarından faydalanabilirsiniz." dedi.

ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN PANSİYON İMKANI

Okulda, Erkek öğrenciler için pansiyon imkanı olduğunu da ifade eden Müdür Serkan IŞIK; "2021-2022 eğitim öğretim yılı itibari ile 150 öğrenci kapasiteli, tam donanımlı pansiyonumuzda, odalarımız dörder kişilik olup pansiyon binamızda da çok fazla sayıda sosyal alanların bulunmaktadır." dedi.

SOSYAL VE SPORTİF DONATI ALANLARI

Bünyan Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak eğitim öğretime devam edecek olan okulda ayrıca tüm öğrenciler için sosyal ve sportif donatı alanlarının bulunduğunu da sözlerine ekleyen Okul Müdürü Serkan IŞIK;  "Geniş okul bahçemizde, bir adet profesyonel halı saha, Yapımı devam eden Basketbol-Voleybol sahası, Yine Yapımı devam eden ilçemizin ilk tenis kortu, Güreş-Jimnastik Salonu, Masa Tenisi alanları, Bireysel spor alanları dâhil pek çok spor imkânını öğrencilerimize sunuyoruz. Gürültüden uzak sakin ve güvenli bir ortamda eğitim öğretim faaliyetlerimizi sürdürürken erkek öğrencilerimiz için yeni yapılan mescidimizde mesleki uygulamalarımızı yapıyoruz. Saydığımız spor alanlarımız satranç sınıfımız; dart, kondisyon, langırt ve bilek güreşi çalışmalarımızı yürüttüğümüz spor sınıfımız da öğrencilerimizin kullanımına sunduğumuz imkanlarımız arasındadır. Pansiyonda geniş yemekhane, televizyon ve dinlenme odası, etüt sınıflarımız ve yine mescidimiz bulunmaktadır." şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERİMİZİ, İNSANLIĞIN UFKUNDA PARLAYAN BİRER YILDIZ HALİNE GETİRMEYİ AMAÇLIYORUZ

Okul Müdürü IŞIK sözlerinin sonunda; "Bilimin aydınlığında, dini eğitimin yanında Fen ve Sosyal Bilimler Projesi kapsamında öğrencilerimizi, milletimizin ve insanlığın ufkunda parlayan birer yıldız haline getirmeyi amaçlıyoruz. Mevlâm utandırmasın, mahcup etmesin." ifadelerini kullandı


Yorumlar