Bünyan Belediyesi Patili Dostlara 1 ton mama dağıttı

BÜNYAN BELEDİYESİ, SOKAK HAYVANLARINA 1 TON MAMA DAĞITTI
Bünyan Belediyesi, doğal yaşam ortamlarında yiyecek sıkıntısı yaşamamaları için sokak ve yaban hayvanlarına 2020 yılında 1 ton mama desteğinde bulundu.
Bünyan Belediyesi ekipleri özellikle pandemi sürecinde artırdığı çalışmalar ile ilçe genelinde 60 adet beslenme odağına kedi ve köpekler için yıl içinde 1 ton mama dağıtımı yaptı. Kedi ve köpeklerin yanı sıra park, bahçe ve ormanlık alanlardaki kanatlı hayvanlar için ise yemleme işlemleri gerçekleştirildi. İlçe merkezinde mama desteği yapılırken, kırsaldaki sokak hayvanları ve yaban hayvanları içinde belirlenen bölgelere kemik parçaları, restoranlarda kalan yemekler ve ekmek ulaştırıldı.
Yıl içinde pandemi sürecinde alınan tedbirler nedeniyle sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta daha fazla güçlük yaşadığını aktaran Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, “Onların aç kalmaması için bizler de mama dağıtım işini sıklaştırdık. 2020 yılında Büyükşehir belediyemizin de destekleri ile 1 ton mama dağıtımında bulunduk. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Yorumlar