Gergeme Mahallesini park heyecanı sardı

 

BÜNYAN BELEDİYESİ GERGEME MAHALLESİNE YENİ OYUN PARKI YAPIYOR

Bünyan Belediyesi, vatandaşların rahat bir nefes alması ve çocukların hoş vakit geçirebilecekleri park ve yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Özkan Altun'un, Gergeme mahallesine oyun ve dinlenme alanı oluşturulması talimatı vererek mahalle sakinlerinin talebini karşılıksız bırakmadı. Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için de dinlenme alanlarının olacağı park alanında çalışmalara başladı.

Bünyan Belediye başkanı Özkan Altun;"Mahalle sakinlerimizin talepleri üzerine mahalleye yeni bir oyun parkı kazandırmak amacı ile çalışmalara başladık. En kısa zamanda yapımını tamamlayarak hizmete sunacağımız çocuk oyun parkımızda çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için dinlenme alanları yer alacak. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere anında cevap verebilmek adına ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Gergeme Mahalle Muhtarı Mustafa Civelek de yapılan çalışmalar için Başkan Özkan Altun ve ekiplere teşekkürlerini iletti.


Yorumlar