Bünyan'da yeni sezon altın serisi aspir yağı üretimi başladı

 





Bünyan'da yeni sezon altın serisi aspir yağı üretimi başladı. Demirhan Tarım'dan yapılan açıklamaya göre yeni sezon altın serisi aspir yağının beş litresi seksen liradan satılmaya başlandı.



Aspir yağının faydaları:

E vitamini kaynağıdır: Aspir yağı, E vitamini açısından oldukça mükemmel bir kaynaktır. 
Bağışıklık sistemini güçlendirir: Prostaglandin fonksiyonunu yönetmeye yardımcı olabilen aspir yağı, Omega-6 yağ asitleri ile de destek olabilmektedir. Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir.
Üst solunum yollarına iyi gelir: Astım, soğuk algınlığı, öksürük, balgam, boğmaca gibi hastalıklara iyi gelir.
Ruh sağlığına iyi gelir: Aspir yağı depresyon ve stres gibi ruh sağlığı sorunları için oldukça faydalıdır. Vücutta serotonin düzeyleri üretimini artırmakta ve normal bir ruh sağlığının yaşanması için yardımcı olmaktadır. Alzheimer hastalığı için de etkili olduğu söylenmektedir. 
Kalp sağlığına iyi gelir: Aspir yağı, Omega-6 yağ asitlerini yüksek oranda barındırmaktadır. Bu asit, genellikle ateroskleroz oluşumu olasılığının yanı sıra, kalp krizi ve felç gibi diğer sağlık koşullarının oluşma riskini azaltmaktadır. 
Diyabet kontrolüne destek olur: Omega-6 yağ asitleri kan şekeri düzeylerini dengede tutabilmektedir. 
Kilo vermeye yardımcı olur: Aspir yağı kilo vermeye çalışanlar için iyi bir seçidir. Obezite sorunuyla mücadele eden insanlar tarafından da kullanılabilmektedir.


Yorumlar