Kayseri Valisi GÜNAYDIN 15 Temmuz şehidi Cennet YİĞİT'in ailesini ve kabrini ziyaret etti

Vali Günaydın’dan 15 Temmuz Şehitlerinin Kabirlerine Ziyaret

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın, Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin ve Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ile birlikte, '15 Temmuz Milli Birlik Günü Etkinlikleri' kapsamında, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında Ankara Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in ailesini ve Bünyan şehitliğini ziyaret etti.

Bünyan ilçesinde bulanan Şehit Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in ailesini ziyaret eden Vali Günaydın, eşi Aysel Günaydın ve protokol üyeleri, aile ile bir süre sohbet etti. Vali Günaydın burada yaptığı konuşmada, “Bizi güçlü tutan, diri tutan, bizi hain saldırılara karşı üst seviyede motive eden ruh, anlayış, Çanakkale ruhudur. Asil milletimiz ecdadından aldığı bu ruh ve güçle her türlü zorluğu yenecektir" diye konuştu.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,"Ülkemize kasteden hainlere siper olan, vatan uğruna canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Kahramanlarımızı asla unutmayacağız." dedi.

Şehit Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in de kabrini ziyaret eden Vali Günaydın, eşi Aysel Günaydın ve protokol üyeleri şehidimizin mezarı başında dua ederek mezarına karanfil bıraktılar.

Yorumlar