BAŞKAN ÖZKAN ALTUN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN ÖZKAN ALTUN 15 TEMMUZ MESAJI

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Altun mesajında, ülkemize ve demokrasimize kasteden hain darbe girişiminin de vatan uğruna canlarını ortaya koyan kahramanlarımızı asla unutmayacaklarını söyledi.

Başkan Altun mesajında şu ifadelere ye verdi;

"15 Temmuz 2016 akşamı çok önemli bir şey öğrendi dünya. Aziz milletimiz Türkiye’de artık millete rağmen hiçbir girişimin sonuca ulaşamayacağını dosta düşmana eşine az rastlanır bir destan yazarak ilan etti.

Şanlı ecdadın asil torunları, demokrasiye ve Türkiye’nin aydınlık geleceğine sahip çıkarak, kanlarını, canlarını ortaya koydular. Milletin silahlarıyla milletin vurulduğu o gece tanka,tüfeğe ve F16 siper olan milletimiz tüm karanlık hesapları bozdu. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine sokaklara dökülen vatandaşlarımızın canlarını siper ederek gösterdiği vakur duruş milletimiz vatan, millet, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde nasıl tek bir yürek olunabileceği bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.
Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilçemizde de meydanlara akın eden halkımız, demokrasi nöbetleri tutarak milli iradeye sahip çıkmıştır. Hainler ve onların maşaları, bu ülke üzerindeki emellerine asla ulaşamayacaktır. Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlerimizi anmak üzere tüm hemşehrilerimizi ilçe meydanımıza bekliyorum."

Yorumlar