Milletvekili Özdemir'den MHP Bünyan İlçe teşkilatına teşekkür

MHP Kayseri Milletvekili İsmail ÖZDEMİR, Facebook sayfasında yaptığı açıklamada şu görüşlerini dile getirdi:
"Kovid-19 salgını başladığı günden beri “Bünyan’lı hemşerilerimiz için ne yapabiliriz?” şiarıyla son derece gayretli, örnek ve takdire şayan çalışmalar yapıp, tüm imkanlarını kullanan Bünyan İlçe Teşkilatımıza, ilçe başkanımız Tevfik Düzen’in şahsında teşekkür ederim.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak İl Başkanlığımızın koordinesinde Milletvekillerimiz, MYK üyelerimiz, belediyelerimiz, ilçe başkanlıklarımız, Kadın Kollarımız ve Ülkü Ocaklarımızla birlikte elimizden geldiğince, yaşanan salgına karşı verilen topyekün mücadelede tüm hemşerilerimizin hizmetinde olmaya (devletimizin aldığı karar ve uygulamalar ile başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere teşkilatımızın talimatlarına harfiyen bağlılık göstererek) gayret gösteriyoruz.... Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.... Hemşerilerimiz ve milletimiz müsterih olsun, başaracak ve daha güzel günlerde hep birlikte kucaklaşacağız.

Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere Kayseri’de üstün gayret sarfeden tüm kamu personeline de minnettarız. Valiliğimizin süreci iyi idare etmesi Kayseri’nin salgın karşısında diğer illerle kıyaslandığında başarılı bir seviyede tutulmasına vesile oldu. Umarız netice alıncaya kadar bu kararlılık ve güzel uygulamalar devam eder.

Türkiye Cumhuriyeti gözle görülmeyen bu düşmana karşı da Allah’ın izni ve yardımıyla galip gelecektir. Rehavete kapılmadan sosyal mesafe ve kişisel hijyene dikkat ederek bundan sonra da mücadelemize devam edeceğiz. Cenab-ı Allah Türk Milletini her türlü felaketlerden korusun ve kollasın...

Hem bu güzel ülke hem de Kayseri kaderimizdir. Kadrini bileceğiz..."

Yorumlar