MHP İlçe Başkanı DÜZEN'den su zammı açıklaması

SU ZAMLARINA İSTİNADEN.
1 yıldır aktif olarak MHP Bünyan ilçe başkanlığı görevindeyim. Bu süre zarfı içerisinde Bünyan’ımızın ve vatandaşlarımızın sorunları ve Bünyan’ımızın aleyhine olan haksızlıklıkların dile getirilmesi, giderilmesi ve çözüme kavuşması adına teşkilatımızla birlikte gücüm, yetkim ve etkim nereye ulaşıyor ise oraya kadar mücadelemi vermeye çalıştım.
Bu mücadeleyi verirken her platform da bu mücadelelerin her siyasetçi tarafından Bünyan’ımızın geleceği için verilmesi çağrısını yaptım ancak malesef kimse gıkını dahi çıkartmadı. Şimdi bakıyorum malüm ülke gündemin de popüler olan SU zammı nı fırsat bilerek siyasi görevde olduklarını hatırlayan arkadaşlar hep birlikte tek bir ağızdan tek vücut olmuşlar. Suya gelene kadar vekillere iletilecek bakanlıklara iletilecek Meclis’te dile getirilecek Bünyan’ın onca sorunu varken ne siz ortadasınız Ne vekilleriniz. Ancak konu suya gelince Popülist siyasetin aktörü olma derdine düşülmüş. Siz popülist siyasetinizi yapa durun biz memleketimiz için çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz.
Su meselesine gelince yaklaşık 4 aydır suya zam nasıl yapmayız diye mücadele veriyoruz ancak ülke şartları ve maliyetler ve ortaya konulan gerekçeler bu duruma mecbur bırakmıştır. Bünyan belediye başkanımız ve Büyükşehir Meclis üyelerimiz bu anlamda elinden gelen mücadeleyi vermiştir bizzat şahidimdir. Kimse kendi memleketine zam yapılmasını Sevinç’le karşılamaz. Kayseri toplamında 80 milyonluk Kaski yatırım bütçesinin 11 milyonunu Yani tabiri caiz ise Aslan payını Bünyan’a almayı başaran arkadaşlarımızı tebrik etmeye gelince kimse Yok. Samimi siyaseti ve düşünceyi ortaya koymak gerek. Siyaset insan İçin yapılır insanlığı karıştırıp kendi popülaritemizi artırmak İçin değil.
Saygılarımla.
MHP Bünyan ilçe bşk.

Yorumlar