Erciyes Üniversitesi Rektörü ÇALIŞ, memleketi Bünyan'daydı


REKTÖR ÇALIŞ, BAŞKAN ALTUN'U ZİYARET ETTİ

Erciyes Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Çalış, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'u makamında ziyaret etti.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek;"Rektörümüzle ilçemizde birlikte yürütebileceğimiz projeleri değerlendirip, görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Çalış'a teşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Çalış ise misafirperverliklerinden dolayı Başkan Altun'a teşekkür ederek,her konuda birlikte yürütülebilecek çalışmalar için hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Altun, Rektör Çalış ve beraberindekiler daha sonra Bünyan İlçe Kaymakamı Ömer Şahin ziyaret ettiler.

"KARİYER PLANLAMA VE ÜNİVERSİTE SEÇİMİ " KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ

Bünyan'da Türkiye Gençlik Vakfı Bünyan İlçe Temsilciliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde lise öğrencilerine yönelik "Kariyer Planlama ve Üniversite Seçimi " konulu söyleşi düzenlendi.

Bünyan Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen programa Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Erciyes Üniversitesi Rektörü Mustafa Çalış, Milli Eğitim Müdürü Serdal Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç, Ziraat Odası Başkanı Lütfü Özsolak, Devlet Hastanesi Başhekimi Nuri Çakır, TÜGVA İl Başkanı Murat Tuna, TüGVA ilçe Başkanı Ahmet Keskin ve davetliler katıldı.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun burada yaptığı konuşmada ,"Türkiye olarak geleceği siz değerli gençlerle birlikte inşa edeceğiz. Siz bize omuz vereceksiniz, bizler de bütün sorunları çözeceğiz ve taleplerinizi yerine getireceğiz. Belediye ve Belediye Başkanınız olarak her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın. Bizler sizler için her şeyi yapmaya hazırız. Siz talep edin, gücümüz yettiğince bizlerde sizlere destek olalım" dedi.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Mustafa Çalış da memleketinde gençlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrenciler ile deneyimlerini paylaşarak, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Yorumlar