BÜNYAN'DAN HINIS'A GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU


BÜNYAN'DAN HINIS'A GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'a ulaşarak kitap desteği isteyen Bünyanlı öğretmen Kezban Demirbilek ve öğrencileri için Bünyan seferber oldu.

Erzurum'un Hınıs ilçesinde görev yapan Bünyanlı öğretmen Kezban Demirbilek, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'a ulaşarak öğrencileri için kitap ihtiyaçları olduğunu bildirdi. Başkan Altun, Bünyan Belediyesi ve hayırseverlerin el ele verdiği çalışmada kitapların Hınıs ilçesi İsmail İlköğretim Okuluna doğru yola çıktığını söyledi.

Başkan Özkan Altun"; Erzurum'un Hınıs ilçesinde görev yapan Bünyanlı öğretmen hemşehrimiz Kezban Demirbilek bizlere ulaşarak öğrencileri için kitap ihtiyacı olduğunu belirtti. Bünyan Belediyesi olarak hem biz, hem de konuyu paylaştığımız değerli hemşehrilerimiz bu çağrıya kayıtsız kalmadı. Çocuklarımız için güzel bir hazırlık yaptık. Bugün İnşallah çocuklarımızın kitaplarını Hınıs'a gönderiyoruz. Erzurum'un Hınıs'ından Kayseri'nin Bünyan'ına gönül köprüleri atan, kıymetli evlatlarımızın gönüllerine dokunmamıza vesile olan Kezban öğretmenimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.Kitap çağrımıza kayıtsız kalmayan tüm hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar