ÖĞRETMENLER GÜNÜNE BÜNYAN FEN LİSESİ DAMGASINI VURDU

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE BÜNYAN FEN LİSESİ DAMGASINI VURDU

24 Kasım Öğretmenler Günü ilçemizde coşkuyla kutlandı. 24 Kasım'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan kutlamalar, Bünyan Fen Lisesi’nde bugün düzenlenen program ile devam etti.
Programda Bünyan Fen Lisesi öğrencileri günün anlamını belirten konuşmalar yaptılar, şiirler okudular ve hikayeleri canlandırdılar. Sokak röportajları ve müzik dinletisinin ardından "Işığım Sensin" isimli tiyatro oynandı. Emekli öğretmenlere plaket töreninin ardından ödül törenine geçildi.
Kutlama programına Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç, İlçe Milli Eğitim Müdür Serdal Çelik, ilçe protokolü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun yaptığı konuşmada;” Bizleri bugünlere getiren, bizleri yetiştiren ve Hakka yürüyen öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yaşayan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, hayırlı uzun ömürler diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Yorumlar

  1. Bizde öğretmenler gününü kutluyoruz. (Dönem sonunda iyi mezun verirler inşallah o zaman da öğrencilerimizi kutlarız) Geçtiğimiz dönem pek iç açıcı değildi.SAYGILAR

    YanıtlaSil

Yorum Gönder