Bünyan'da Arena Spor Salonu açıldı



Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve Kaymakam Ömer Şahin, genç girişimci Adem Karakaş tarafından faaliyete geçirilen spor salonun açılışını yaptı.

Açılış töreni öncesi organize edilen müsabakaları vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Altun ve Kaymakam Şahin genç sporcuları ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik etti.

Başkan Özkan Altun yaptığı değerlendirmede ," Kaymakamımız Sayın Ömer Şahin ve ilçe protokolümüz ile ilçemizde genç girişimcimiz Adem Karakaş tarafından faaliyete geçirilen Arena Spor salonunun açılışını yaptık. Organize edilen savunma sporları müsabakalarını hemşehrilerimizle birlikte ilgiyle takip ettik. Gerçekten oldukça nezih ve güzel bir mekan ortaya çıkaran Adem Karakaş kardeşimizi tebrik ediyorum. Burada yapılacak olan faaliyetlerle gençlerimizin bedenen gelişimlerinin yanı sıra, zihin gelişimine de katkıda bulunulacağına inanıyorum. Gerek çocuklarımızın gerekse tüm vatandaşlarımızın faydalanabilecekleri bu yeni tesisin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum." dedi.

Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin'de işletme sahiplerini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yorumlar