Muhtarlar Toplantısı Hazarşah'ta yapıldı




Bünyan'da her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısı bu ay AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis'in katılımı ile Hazarşah mahallesinde yapıldı.

Toplantıya AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Hülya Atçı Nergis, Kaymakamı Ömer Şahin,Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, AK Parti İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç, teşkilat mensupları, kurum müdürleri, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Hazarşah mahalle muhtarı Enver Çelebiyılmaz'ın ev sahipliği yaptığı toplantıda bir çok gündem maddesi değerlendirildi.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun yaptığı değerlendirmede;" Oldukça verimli geçen toplantıda ilçemizde ele alınması gereken öncelikli sorunların tamamını masaya yatırdık.Mahalle muhtarlarımız sıkıntılarını, beklentilerini ve taleplerini hem Milletvekilimize hem de bizlere ilettiler. Özellikle çiftçilerimizin beklentileri var bunları bugün olduğu gibi yine her platformda dile getirmeye, gündeme taşımaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde memleketimizin gelişimi, hemşehrilerimizin refahı için çalışmaya devam edeceğiz.Davetimizi geri çevirmeyerek toplantımıza katılan kıymetli Milletvekilimiz ile misafirlerimize şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis ise sorunların çözümü için ellerinden gelen ne varsa yapmaya hazır olduklarını kaydederek,"Sorunları çözmek ve sıkıntılarını gidermek için buradayız.Taleplerinizi ilgili mercilere iletip takipçisi olacağız " diye konuştu.

Yorumlar