Bünyan'da eylül ayı muhtarlar toplantısı yapıldı


 EYLÜL AYI MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Bünyan'da 2020 yılı Eylül ayı Muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Bünyan Belediyesi sosyal tesislerinde korona virüse karşı tüm tedbirler alınarak gerçekleşen toplantıya, Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ilçede görev yapan kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantı da özellikle yaşanan pandemi süreci masaya yatırılarak alınan ve alınacak tedbirler değerlendirildi.

Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin muhtarları toplu etkinlikler konusunda uyararak," Maske takma, sosyal mesafe ve hijyene yönelik tedbirlerin uygulanmasını çok sıkı denetlemeye başladık. Salgın hastalığın önlenmesinde kolluk kuvvetinin, polisin veya sağlık teşkilatının tek başına mücadelesinin mümkün değil, toplumun tüm kesimleriyle tedbir kararlarına riayeti çok önemli. Bu konuda da sizlere büyük görevler düşüyor. bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklerinizi bekliyoruz. Sıkıntılı günlerin en kısa sürede geride kalması temenni ediyorum." diye konuştu.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun da yaptığı değerlendirmede;" Eylül ayı muhtarlar toplantımızı gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamımız, daire amirleri ve mahalle muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda pandemi süreci ve mahallelerimize yapılacak hizmetleri değerlendirdik. Özellikle Korona virüsle mücadele önemli görevler üstlenen ve çalışmalarımızda bizlere her zaman destek veren muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. "dedi.

Yorumlar